About

Wednesday, 10 June 2015

TAK NAK SENGGUGUT?

.

Assalamualaikum semua.

10 Jun 2013 -  ANDA SENGGUGUT? Sakit pinggang? Lenguh-lenguh badan? Pening? Loya? Muntah? Ekin akan bantu anda! Tidak percaya? Kurang yakin? Baca dulu sampai habis..


Ya.. itulah antara tanda-tanda normal yang biasa berlaku pada setiap bulan bagi para gadis, wanita mahupun yang dipanggil isteri. Tidak hairanlah ada juga segelintir yang terpaksa MC atau cuti rehat disebabkan masalah senggugut yang teruk. Ada juga yang menyebabkan pengsan! Yup..itulah hakikat yang sebenar. 


Masalah ini berlaku bukanlah sesuatu yang pelik tapi sesuatu yang normal. Dan, ianya berlaku pada ekin juga (sebelum ini mengalami senggugut yang teruk). Memang tidak dinafikan ekin terlalu bergantung kepada 'ubat tahan sakit'. Tapi sampai bila? Sehinggalah ubat yang ekin makan tu dah sebati dalam tubuh ekin. Kalau makan pun, dah tak ada bezanya sehinggalah ekin makan VCO CATALYST. Hanya sebotol (dengan syarat makan secara disiplin), senggugut hilang! Alhamdulillah..dah setahun lebih ekin amalkan VCO dan ianya benar-benar membantu ekin menyelesaikan masalah senggugut. Tapi, semuanya bergantung kepada anda..usaha anda..kepercayaan dan keyakinan anda pada sesuatu. Fikir-fikirkanlah. Anda nak ianya ganggu keselesaan anda, maka teruskan dengan ketidapercayaan anda. Anda bosan dengan gangguan itu, maka percaya dan yakinlah bahawasanya VCO CATALYST adalah PENAWARNYA! call/mesej ekin sekarang untuk dapatkan produk istimewa ini! 011-12366967 sekarang!

0 comments

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

 

Followers

Info Catalyst

View My Stats