About

SOAL & JAWAB

1. Ada kesan sampingan tak bila makan VCO Catalyst?
Untuk makluman semua, VCO bukan ubat atau bahan kimia yang boleh memudaratkan manusia. Ianya adalah 100 % organik yang mana dihasilkan dari minyak kelapa tanpa penggunaan haba atau kimia untuk mengekalkan struktur asal dalamanya dan keasliannya. VCO amat baik untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman.
 
 2. Lelaki boleh makan atau tidak? 
VCO adalah supplement yang sesuai untuk semua golongan umur & jantina. Banyak khasiat yang boleh diperoleh daripada minyak kelapa ini terutama untuk kecergasan dan kesihatan yang berpanjangan.
 
3. Umur berapa boleh makan ni? Bayi dan kanak-kanak bawah umur 12 tahun boleh ke?

Boleh dan sangat digalakkan. Ianya juga boleh disapu pada kulit atau badan mereka.

4. Vco ni untuk kecantikan muka je ke?

Sebenarnya banyak khasiat yang ada pada VCO ini antaranya kesihatan dalaman, masalah kulit, masalah berat badan dan lain-lain. Boleh lihat page PRODUK untuk tahu lebih lanjut atau ( Klik Sini )

5. Kalau saya dah kurus, makan ni jadi macam mana pulak? lagi kurus ke?

Jangan risau. VCO hanya akan meningkatkan kadar metabolisme bagi mereka yang bermasalah berat badan saja dengan kata lain kadar metabolisme yang rendah. Jadi, bagi yang kurus jangan risau. Anda tidak akan jadi lagi kurus.

6. Perempuan mengandung boleh makan?

Sudah tentu boleh. Malah ia membantu mengatasi rasa mual dan memberi tenaga kepada ibu mengandung. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Pengambilan minyak kelapa dara semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insya-ALLAH tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. Catalyst juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL JAKIM.

7. Bagaimana cara makan / pakai Vco Softgel?

1) Makan 2 biji sehari selepas makan (Untuk naikkan berat badan/ideal pada yang kurus
atau makan 2 biji sehari sebelum makan untuk kurangkan selera makan)
2) Sapu pada muka/kulit Vco Softgel dengan cucuk dengan jarum dan terus ratakan pada muka atau di tempat yang bermasalah. Insya-ALLAH, anda akan lihat hasilnya. Cepat atau lambat bergantung kepada individu.

readmore »»
 

Followers

Info Catalyst

View My Stats